Wednesday, November 12, 2008

második sor, meg a falbontás

Ma felraktak még egy pár sor gerendát, aminek az eredménye az lett, hogy nagy kutyafaszázás mellett lebontattam velük egyik oldalt, mert nem volt jó. A leszámozott gerendákat ilyen sorrendben rakták fel: 6os, 7es, 3as s káromkodtak, hogy nem talál, s mind magyaráztak, hogy ha egyszer az alsókat ki kellett cserélni, akkor fölötte egy sor sem fog úgy találni, mint eredetileg. Én meg magyaráztam nekik, hogy ha csak egyiket alól eltalálják, akkor utána kell találjon mindegyik fölötte, olyan isten nincs:) uh, kibontották az egyik falat, s utána belátták, hogy fennebb, ha nem találtak volna, többet kínlódtak volna, mint így.
Tanulság: le kellett volna becsületesen számozni az egészet, mert minden gerendát nagy kínlódások árán tudnak előteremteni, le vannak számozva persze, de a hordozás után alig alig olvasható az írás rajta.

ma esti állapot:


s naplemente után:


holnap eresztjük tovább

3 comments:

pászti said...

sajnos a kivitelező nem szokik gondolkozni mer ő megcsinálja s kész,
a kutya faszába, mit az istennek mind filozofálni rajta, mekke' csinálni, oszt' kész, fogd meg, tegyed, nyomjad, kalapáld, tépjed, feszítsd, basszad s ha még mindig nem talál, szépen rászuszukálod s addig ütöd amig a kurva életbe nemmég áll ki semmi, s ha még mindig kiáll, akkor lefürészeled, letöröd, lerugod, elásod, vagy egyszerűencsak, hagyod a kibaszott bús ...fenébe.
szori, mna, terepről jövök, a fürdőmben csempéznek '-]

döme said...

Erre a megoldás az lenne, hogy amennyire őket nem érdekli a dolog, annyira kellene minket is érdekeljen, hogy hányszor kell újracsinálják...

pászti said...

jepp, így van csak van még azis h egyszercsak fejezzék be mert pl. kell jöjjön a következő rend munka, mert ha nem akkor elvesztem őket és újabb 3 hét míg az elkezdett munkálatot valahol befejezik